You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Legújabb fejlesztések

 • Egy igazán nagy fejlesztésen dolgozunk

  Egy ideje nem jelentkeztünk új fejleménnyel, melynek oka az, hogy most nem egy „szokásos” párhét alatt elkészíthető új funkción, hanem egy igazán nagy fejlesztésen dolgozunk.
  Bízunk benne, hogy az elkövetkező 3-4 hónapban el is készülünk vele, mely - reményeink szerint - jelentősen megkönnyíti majd munkájukat és új szintre emeli ügyviteli folyamataikat!

  Addig is, kérjük, hogy - a megszokott módon - ne habozzanak feltenni kérdéseiket, vagy megosztani velünk azokat a funkció javaslatokat, amelyeket szívesen látnának a szoftverben.

  Mindig nyitottak vagyunk a visszajelzésekre, hiszen ezek segítenek nekünk abban, hogy a Flowyert még jobb hellyé tehessük irodája számára.

  Egyszerű mód

 • Egyszerű mód - előfizetői kérésre

  Ahány iroda, annyi szokás. Így a digitalizációnak sem feltétlenül szükséges minden üzleti folyamatot átírnia, ennélfogva nem mindig és nem mindenkinek van szüksége a teljes adminisztrációs felületünkre sem, ezért számukra egyes funkciók irrelevánssá, esetleg zavaróvá is válhatnak. Előfizetői kérésre elkészítettük a Flowyer egyszerű nézetét, amelybe csak a legfontosabb modulokat integráltuk, hogy mindenki megtalálja a számára legoptimálisabb változatot.
  Az egyszerűség a hatékonyság kulcsa, a Flowyer akkor is segítségére lesz, ha csak részfeladatokat bíz rá adminisztrációs terheiből.

  Egyszerű mód

 • Teendőkártyák (projektmenedzsment) továbbfejlesztése - előfizetői kérésre

  Alaposan átalakítottuk a modul működését. Az eddigi feladatalapú nézetet felváltotta a projekt- (ügy-) alapú nézet, így egyrészt lényegesen kevesebb kártyát kell menedzselnünk, másrészt így több, a folyamatokat segítő fejlesztést is tudtunk integrálni. Többek között egy folyamatjelző sávot, komment szekciót, beemeltük az ügy leírását is, ezenfelül egy új jogosultsági beállítással is okosabb lett a rendszer, melynek segítségével szabályozható, hogy a munkatárs mely feladatokat tekintheti meg (utóbbi beállítás a felhasználókezelés felületen érhető el).

  Teendő kártyák - ügy alapú nézet

 • Ismét két új fejlesztéssel érkeztünk – előfizetői kérésre

  Összekötöttük az ügyek oldalon elérhető pertörténet / jegyzőkönyv funkciót a tárgyalások nyilvántartással. Ennek köszönhetően gyorsabbá vált az átjárás a két felület között, illetve egyszerűbbé a visszakereshetőség.

  Másik fejlesztésünknek köszönhetően az irodavezetői (admin) jogosultsággal rendelkező munkatárs iroda szinten megtilthatja az ügyek archiválását, amennyiben az archiválandó ügy / ügyek rendelkeznek lezáratlan teendővel. Így egészen biztosan nem fordulhat elő olyan eset, hogy folyamatban lévő ügyet, vagy akárcsak egy olyat archiválunk, amely bármilyen nyitott feladattal rendelkezik.

  Pertörténet - tárgyalás nyilvántartás

 • Továbbfejlesztettük a teljesítési igazolás exportáló funkciót – előfizetői kérésre

  A munkadíjakat már tömbösítve, ügyek szerinti bontásban is exportálhatjuk megbízóink számára, megtartva a megszokott, tevékenységekre lebontott, részletes listázást is. Természetesen ezen funkció is sablononként ki / be kapcsolható a sablon szerkesztés felületen.

  Munkadíjak ügyek szerinti bontásban

 • Okosabb lett az ellenérdekű fél felület és az ügyek oldal – előfizetői kérésre

  Ahogy korábban a kontaktok menüben a megbízói felület, úgy most az ellenérdekű fél felület is megkapta a JÜB adatigénylő űrlap (pdf fájl) betöltési funkciót, ezzel még gördülékenyebbé vált az ügyféladatok rögzítése (https://youtu.be/ZoU4ahs8Csk).
  Továbbá az ügyek oldalon található hozzászólások / fájlok / postakönyv / emailek szekciók számlálóval lettek ellátva, így már az ügy kiválasztásakor láthatjuk, hogy megbízásunkhoz lett-e az előbbiek közül bármi is csatolva.

  Okosabb lett az ellenérdekű fél felület és az ügyek oldal

 • Óranyilvántartás, kapcsolattartó, kártyák (teendők) fejlesztése – előfizetői kérésre

  Az óranyilvántartás felületet is - a munkatárs szűrői funkció túl - elláttuk egy szabad szavas keresővel, amellyel szűrhetünk megbízóra, ügyszámra, tevékenységre és ügytárgyra is.
  Lehetővé vált az ügyek oldalon a gyors (megbízói) kapcsolattartó rögzítése, így nem szükséges a kontaktok menüpontban, a megbízó felületre navigálnunk ehhez.
  A teendő kártyák lezárását és ezzel a munkaidő nyilvántartást gördülékenyebbé téve, a feladat lezárás felületen nem csak az eltöltött és a kiszámlázható idő mennyiségét adhatjuk meg, hanem ezen a ponton a munkaóra tárgyát is egyszerűen módosíthatjuk.

  Óranyilvántartás, kapcsolattartó, kártyák (teendők) fejlesztése

 • Postakönyv és teljesítési igazolás fejlesztések – előfizetői kérésre

  Előbbi esetében rögzíthetővé és kereshető vált a postai azonosító, továbbá az iroda belső ügyszáma mellett már az egyéb ügyszámokra is kereshetünk (pl. VH, HRSZ, peres stb.). A teljesítési igazolások munkaóra táblázata egy további, opcionális sorral egészült ki, ahol az elvégzett és a kiszámlázott munkaórákat szummázza az exportálási funkció, mely sablononként ki/be kapcsolható, természetesen mind három nyelv esetében.

  Postakönyv és teljesítési igazolás fejlesztések

 • Öt kisebb fejlesztés - előfizetői kérésre

  Immáron a megbízó és ellenérdekű fél felületek is megkapták a 4 féle exportálás módot. Már az árajánlat nyilvántartó is képes - a számla nyilvántartóhoz hasonlóan - a kiválasztott időszakra szűrve megjeleníteni a fontosabb statisztika adatokat. A teendő kártyákat pedig az ügyek felületen megszokott, munkaóra rögzítést segítő gyorsgombokkal láttuk el. Végül, de nem utolsó sorban az ügyek felületen található tevékenység rögzítő kezelőfelületet tettük még ergonomikusabbá.

  Ismét négy kisebb fejlesztés - előfizetői kérésre

 • Négy kisebb fejlesztés - előfizetői kérésre

  Újabb beállítási lehetőséget kapott a teljesítési igazolás exportáló funkció. Ezentúl igény szerint elláthatjuk „Megbízó cégszerű aláírása” blokkal számla mellékletünket, melyet akár sablononként engedélyezhetünk / tilthatunk. Újabb ügy típust vezettünk be (GDPR), valamint új ÁFA módozatot (EUKT). Ezenfelül az óranyilvántartás felület bővült a „Rögzítés dátuma” oszlop típussal, így irodavezető ügyvédként módunk nyílt ellenőrizni, hogy munkatársunk mennyire vezeti naprakészen a munkaóra-nyilvántartását.

  Négy kisebb fejlesztés - előfizetői kérésre

 • Számlázz.hu integráció - előfizetői kérésre

  Ha eddig nem a számlázz.hu volt irodája számlázó szoftvere, akkor most érdemes lehet váltania!
  Rendszerünk segítségével, irodája a mai naptól - a szamlazz.hu megnyitása nélkül - néhány kattintással állíthatja ki számláit megbízói számára. A bizonylatok három különböző nyelven, valamint négy devizában készíthetőek el, így szoftverünk alkalmas nemzetközi ügyfélkör részére történő számlázásra is.

 • Emailek iktatása ügyekhez - előfizetői kérésre

  Többé nem szükséges értékes időnket arra fordítani, hogy az egyes ügyekkel kapcsolatos emailezéseinket visszakeressük levelező programunkból, hiszen a mai naptól egyszerűen tárolhatjuk azokat az egyes ügyekhez rendelve a Flowyerben is! Ezen fejlesztés segítségével töredékére csökkenthetjük az információk összegyűjtésével töltött időt, így több maradhat az érdemi munkavégzésre.

  Emailek iktatása ügyekhez

 • Ügy hozzáadásának lehetősége az óranyilvántartásban is - előfizetői kérésre

  Nap végén, amikor ellenőrizzük az adott napra rögzített óraszámokat, előfordulhat, hogy elfelejtettünk felvinni olyan tevékenységeket, amelyek számára sokkal kézenfekvőbb lenne új ügyet / ügyszámot generálni. Az adminisztrációt egyszerűsítendően immáron az óranyilvántartás felületen is felvehetünk új ügyet, ezáltal a munkaóra rögzítés is sokkal gördülékenyebbé válhat.

  Ügy hozzáadásának lehetősége az óranyilvántartásban is

 • Megbízói adatbekérő funkció továbbfejlesztése - előfizetői kérésre

  Mire szolgál ezen funkció?
  Segítségével egy olyan megbízói adatbekérő űrlap generálható le, amely bejelentkezés nélkül bármilyen eszközről (számítógép, tablet, mobil) kitölthető. Az űrlap kitöltésének megtörténtéről (beküldéséről) a rendszer üzenetet küld azon munkatárs számára, aki a bekérő linket létrehozta.

  És mi változott?
  Mind a természetes személyek, mind a jogi személyek számára tudunk egyedi űrlapot létrehozni. Ezzel biztosítottá vált, hogy kizárólag annyi személyes adatot kérjünk be, amennyit a célhoz kötötten kezelhetünk, így még egyszerűbbé vált a jogellenes adatkezelés megelőzése.

  Megbízói adatbekérő funkció továbbfejlesztése

 • Munkaóra gyorsgombok személyre szabása – előfizetői kérésre

  Ahány iroda, annyi szokás. Nincs ez másképpen a munkaóra-egységek rögzítésével sem. Előfizetői kérésre az ügyek oldalon található munkaóra naplózás gyorsgombjai irodai szinten személyre szabhatókká váltak. Ezenfelül a számlázásért felelős munkatárs munkáját is 4-4 új gyorsgombbal segítettük az óranyilvántartás, valamint az elszámolás felületeken.

  Munkaóra gyorsgombok személyre szabása

 • Megbízói dokumentumtár – előfizetői kérésre

  A fejlesztés célja, hogy a kötelezően kitöltendő dokumentumok számára egységes, követhető módon biztosítson tárhelyet, ezzel elősegítve a kamarai előírások maradéktalan betartását. Az új funkció képes különbséget tenni magánszemély ill. jogi személy megbízóink között, ennek megfelelően kéri be a szükséges dokumentumokat.

  Megbízói dokumentumtár

 • Ismét egy új fejlesztéssel érkeztünk – előfizetői kérésre

  A meglepetését a Flowyerbe való bejelentkezés után megtalálja postafiókjában... 😃🎁

  Meglepetés fejlesztés

 • Tovább fejlesztettük a teljesítési igazolás exportálási funkcióját

  A sablonkezelő rendszerben lehetővé tettük további adattípusok elrejtését, az oszlop szélességek dinamikus méretezése mellet immáron fix szélesség is megadható minden egyes oszlop típus esetében. Alapértelmezetté tettük az A4-es méretet, valamint ezentúl igény szerint az álló mellett fekvő tájolást is beállíthatunk az exportálni kívánt Excel táblázat legenerálása során.

  Tovább fejlesztettük a teljesítési igazolás exportálási funkcióját

 • Tárgyalás / termőföld / letét / óranyilvántartások továbbfejlesztése

  A novemberi hónapot rögtön négy fejlesztéssel indítjuk, mely során a fentebb jelzett felületek is megkapták a 4 féle exportálási funkciót. Nyilvántartásonként személyre szabhatjuk a megjeleníteni kívánt adatok körét, sorrendjét. A nagy mennyiségű adat megjelenítését pedig a teljes képernyős móddal tettük még hatékonyabbá.

  Tárgyalás / termőföld / letét / óranyilvántartások továbbfejlesztése

 • Új funkciók a számlázási összesítőben – előfizetői kérésre

  A mai naptól munkatársakra lebontva is legenerálhatjuk a teljesítési igazolásokat megbízóink számára, amelynek köszönhetően még az irodai belső elszámolás elkészítése is gördülékenyebbé válik.
  Jelentős segítséget nyújt a számlázásért felelős munkatárs számára a tömeges zárolás és számlázva státusz jelölők tovább fejlesztése is.

  Új funkciók a számlázási összesítőben

 • Tovább fejlesztettük az árajánlatokat és a számlákat listázó felületet - előfizetői kérésre

  Már 4 féle formátumban exportálhatjuk adatainkat. Személyre szabhatjuk, hogy a 17 - 17 különböző adattípus (oszlop) közül melyeket kívánjuk megjeleníteni. Készítettünk egy teljes képernyős módot, melynek aktiválása esetén, a rendszer a böngészőben az árajánlatok, illetve a számlák listáit teljes ablakos módon jeleníti meg, ennek segítségével még áttekinthetőbbé válik ezen adattartalmak megjelenítése.

  Tovább fejlesztettük az árajánlatokat és a számlákat listázó felületet

 • Még okosabb lett a megbízói, valamint a JÜB felület - előfizetői kérésre

  A megbízói felület is megkapta a JÜB adatigénylő űrlap (pdf fájl) betöltési funkciót, ezzel még gördülékenyebb lett az ügyféladatok rögzítése. Bővítettük a megjelenített statisztikai adatok körét, valamint a kapcsolattartó felületet is tovább fejlesztettük.

  Mi változott a JÜB felületen? Ha magánszemély megbízót választunk ki JÜB rögzítésre, majd behúzunk egy adatigénylő űrlap (pdf) fájlt, a rendszer felkínálja a lehetőséget, hogy a JÜB rögzítése mellett, magát a kiválasztott megbízót is aktualizáljuk az újonnan beemelt adatokkal.

  Még okosabb lett a megbízói, valamint a JÜB felület

 • JÜB adminisztráció másodpercek alatt?
  Így olvassa be a PDF fájlokat a Flowyer...
  [...előfizetői kérésre.]

  Szeptemberi első fejlesztésünknek köszönhetően másodpercekre rövidült le a JÜB adatigénylő űrlapok, kamara által kötelezően előírt adminisztrációja.

  Tekintse meg az erről készült rövid videónkat:

 • Két kisebb fejlesztéssel zárjuk a nyarat - előfizetői kérésre

  Az egyik fejlesztés a postakönyv felületét érinti, ahol a címzett / feladó / tárgy mezők rögzítését tettük hatékonyabbá azzal, hogy az automata kiegészítő „tárból” immáron „törölni” is lehet.

  Valamint a határidő-számító funkciót vérteztük fel egy plusz opcióval, melynek segítségével az ítélkezési szünetet figyelembe vevő határidőket is tudunk kalkulálni.

  Postakönyv - határidő-számító

 • Ügyfél történet - előfizetői kérésre

  Ezúttal a megbízói aloldalt fejlesztettük tovább, ahol mostantól a kiválasztott megbízóra szűrten tekinthetjük meg egy helyen a kiadott árajánlatokat, be ill. kimenő számlákat, az aktív és a lezárt ügyeket, a kiszámlázott és kiszámlázatlan munkaórák mennyiségét, valamint az azokból befolyó bevételeket devizára lebontva. Végül, de nem utolsó sorban szintén helyet kapott itt a kiszámlázott és kiszámlázatlan készköltségek listája is.

  Ügyfél történet

 • Védett ügy (Chinese wall) funkció - előfizetői kérésre

  A fejlesztés célja, hogy irodán belül az egyes ügyek kapcsán korlátozni tudjuk az információ áramlást, ezzel elősegítve az esetleges összeférhetetlenségek elkerülését. A Flowyer eddig is lehetőséget biztosított arra, hogy munkatárs szinten korlátozzuk a megtekinthető ügyek körét a „saját ügyekre”, azonban az új funkciónak köszönhetően ezentúl specifikálhatjuk, hogy mely konkrét ügyek esetén alkalmazunk szigorúbb betekintési korlátozást.

  Védett ügy (Chinese wall) funkció

 • Értesítési rendszer továbbfejlesztése - előfizetői kérésre

  Legfontosabb újdonság, hogy már email értesítést is kérhetünk a rendszertől, valamint immáron 27 különböző paraméter alapján tudjuk finom hangolni, személyre szabni az értesítések körét.
  Az új fejlesztésnek köszönhetően mindenről értesülni fog, ami fontos Önnek és semmiről, ami nem az.

  Értesítési rendszer továbbfejlesztése

 • Postakönyv továbbfejlesztése - előfizetői kérésre

  Apróbb fejlesztéssel érkeztünk így május végén, melyet előfizetői kérésre valósítottunk meg. A postakönyv vezetését megkönnyítendően ezentúl egyszerre több csatolmányt is fel lehet tölteni egy-egy bejegyzéshez, ezenfelül a feltölthető csatolmányok mennyiségét (darab számát) sem korlátozzuk.

  Postakönyv továbbfejlesztése - előfizetői kérésre

 • Összesítő statisztika - előfizetői kérésre

  Időről időre elengedhetetlen, hogy felülvizsgáljuk az iroda profitabilitását, ehhez készítettünk egy olyan eszközt, mellyel megvizsgálhatjuk - havi lebontásban -, hogy mely megbízónk számára milyen átlag óradíjjal dolgoztunk. Ennek köszönhetően fény derülhet arra, hogy mely megbízatásunk árazását szükséges esetlegesen újra tárgyalnunk. Az elkészített kimutatásokat akár négy féle formátumban ki is exportálhatjuk.

  Összesítő statisztika

 • Tovább fejlesztettük a JÜB felületet

  Talán a legfontosabb fejlesztés, hogy már fájlokat is tudunk csatolni, ám emellett még 4 féle formátumban is exportálhatjuk adatainkat. Személyre szabhatjuk, hogy a 17 különböző adattípus (oszlop) közül melyeket kívánjuk megjeleníteni. Készítettünk egy teljes képernyős módot, melynek aktiválása esetén, a rendszer a böngészőben a JÜB listát teljes ablakos módon jeleníti meg, ennek segítségével még áttekinthetőbbé válik annak listázása.

  Tovább fejlesztettük a JÜB felületet

 • Teendő kártyák (projekt menedzsment) továbbfejlesztése - előfizetői kérésre

  Ezúttal két kisebb, ám a napi használatban igen hasznos fejlesztést valósítottunk meg. Feladat befejezése esetén lehetőségünk van úgy lezárni az elvégzett teendőt, hogy a következő tennivalót a rendszer ugyanazon megbízó ugyanazon ügyéhez társítsa rögtön, amelyet egyúttal meg is nyit, így jó néhány kattintást megspórolva még produktívabban végezhetjük adminisztrációs feladatainkat.
  Másik fejlesztésünknek köszönhetően, ha a teendő kártyát egy másik „oszlopba” mozgatjuk (a holnapi, holnap utáni… 5 nappal későbbi feladatok közé), akkor a rendszer automatikusan módosítja az adott oszlopnak megfelelően a feladat határidejét is.

  Teendő kártyák (projekt menedzsment) tovább fejlesztése

 • Megbízói adatbekérő űrlap - előfizetői kérésre

  Ezen funkció segítségével egy olyan megbízói adatbekérő űrlap generálható le, amely bejelentkezés nélkül bármilyen eszközről (számítógép, tablet, mobil) kitölthető. Az űrlap kitöltésének megtörténtéről (beküldéséről) a rendszer üzenetet küld azon munkatárs számára, aki a bekérő linket létrehozta.
  Biztonsági okokból ezen linkek 30 napig élnek - lejáratkor a rendszer értesítést küld az űrlap létrehozójának - ezután újat szükséges generálni. Valamint, ha leendő ügyfelünk már kitöltötte, akkor akár magunk is visszavonhatjuk (törölhetjük) azt, így egészen biztosan nem fogja tudni ismételten kitölteni.

  Megbízói adatbekérő űrlap

 • Készköltségek rögzítése euró és dollár alapon is

  Megbízóink nevében, érdekében történő eljárás során számos illeték ill. költség merülhet fel, mely / melyek a hazai fizetőeszköztől eltérő devizanemben is megjelenhetnek. Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően már euró és dollár alapon is vezethetjük ezen kiadásokat, mely kérésre további devizanemmel bővíthető. Ennek köszönhetően a teljesítési igazolások generálása során a költségek összesítése is külön, devizánként kerül feltüntetésre.

  Költségek rögzítése euró és dollár alapon is

 • Tovább fejlesztettük a teendőket listázó felületet

  Mi változott?
  Már 4 féle formátumban exportálhatjuk adatainkat. Személyre szabhatjuk, hogy a 9 különböző adattípus (oszlop) közül melyeket kívánjuk megjeleníteni. Készítettünk egy teljes képernyős módot, melynek aktiválása esetén, a rendszer a böngészőben a teendők listáját teljes ablakos módon jeleníti meg, ennek segítségével még áttekinthetőbbé válik a feladatok listázása. Valamint ezen felületet is elláttuk egy szabad szavas keresővel.

  Tovább fejlesztettük a teendőket listázó felületet

 • Ügyek oldali postakönyv fejlesztés

  Hogy egy-egy folyamatban lévő ügy kapcsán a lehető legtöbb információ a legrövidebb idő alatt hozzáférhető legyen, elérhetővé tettük az ügyek oldalon a postakönyvet. Az ügy kiválasztásakor csak az adott megbízáshoz kapcsolódó bejövő és kimenő postaforgalmat jeleníti meg a rendszer, ahonnan természetesen a becsatolt dokumentumokat is letölthetjük, valamint a hivatkozott mappákhoz is egy kattintással hozzáférhetünk.

  Ügyek oldali postakönyv fejlesztés

 • Egységáras elszámolás - előfizetői kérésre

  Az átalánydíjas és óradíjas elszámolás mellett elérhetővé vált az egységáras elszámolási mód is. Ennek köszönhetően az ügyek oldalon – igény esetén – bármely megbízásunkat egységáras elszámolásra állíthatjuk, így könnyebbé válik a teljesítési igazolások elkészítése (generálása), különösen cégcsoportok nagyobb mennyiségű ügyei esetén.

  Egységáras elszámolás

 • Elszámolás összesítő továbbfejlesztése

  Ezúttal is előfizetői kérést teljesítve, most a pénzügyi elszámolás összesítő modult fejlesztettük tovább. Ezentúl ezen a felületen is lehetőség van arra, hogy egy nem megfelelő ügyfélhez vagy ügyhöz rögzített munkaórát vagy készköltséget átvezethessünk egy másik megbízóra és / vagy ügyre. Valamint lehetővé vált a tévesen kiszámlázottnak jelölt (archivált) munkaórát és / vagy készköltséget ismét kiszámlázatlanná tegyük.

  Elszámolás összesítő fejlesztése

 • Tovább fejlesztettük a postakönyvet

  Mi változott?
  A számítógépünkön / szerverünkön tárolt mappa összekapcsolása mellett, fájlt is tudunk csatolni minden egyes postakönyv bejegyzéshez.
  Növeltük a beviteli mezők méretét a jobb átláthatóságért.
  Már 4 féle formátumban exportálhatjuk adatainkat. Személyre szabhatjuk, hogy a 13 különböző adattípus (oszlop) közül melyeket kívánjuk megjeleníteni és exportálni. Készítettünk egy teljes képernyős módot, melynek aktiválása esetén, a rendszer a böngészőben a postakönyv bejegyzéseit teljes ablakos módon jeleníti meg, ennek segítségével még áttekinthetőbbé válik az. Végül, de nem utolsó sorban egy úgynevezett kártya nézet „mód” is lefejlesztésre került a postakönyvben.

  Tovább fejlesztettük a postakönyvet

 • Fájl feltöltés az ügyeknél

  A mai naptól már nem csak az irodai szerverrel, vagy számítógépének mappa struktúrájával tudja összekapcsolni a Flowyerben rögzített ügyeket, hanem közvetlenül fájlokat is csatolhat, tölthet fel megbízásaihoz. A fájlokat a megszokott módon a Google frankfurti adatközpontjában tároljuk, többszörösen redundáns szervereken, valamint verziókövető rendszerrel védjük az esetleges véletlen felülírás / törlés ellen, mely 90 napra visszamenőleg nyújt extra védelmet. Így, ha Ön vagy munkatársa véletlenül töröl vagy felülír egy fájlt, azt kérésére 90 napig vissza tudjuk állítani.

  Fájl feltöltés az ügyeknél

 • Tovább fejlesztettük az ügyeket listázó felületet

  Mi változott?
  Már 4 féle formátumban exportálhatjuk adatainkat. Személyre szabhatjuk, hogy a 22 különböző adattípus (oszlop) közül melyeket kívánjuk megjeleníteni. Készítettünk egy teljes képernyős módot, melynek aktiválása esetén, a rendszer a böngészőben az ügyek listáját teljes ablakos módon jeleníti meg, ennek segítségével még áttekinthetőbbé válik az ügyállomány. Végül, de nem utolsó sorban egy úgynevezett kártya nézet „mód” is beüzemelésre került a Flowyerben.

  Tovább fejlesztettük az ügyeket listázó felületet

 • Új fejlesztés: bejövő számla nyilvántartás

  Tegyen egy újabb lépést a papírmentes iroda irányába és kezelje bejövő (szállítói) számláit is a Flowyerben! Akár home officeban, akár úton, akár az irodában tartózkodik, rengeteg időt meg fog takarítani azzal, ha csak pár másodpercig tart egy-egy számla megkeresése. Szűrhet időszakra, cégcsoportra, megbízóra, ügyszámra, számlaszámra, ezen túlmenően egy egyszerű statisztika is segíteni fogja.
  A megszokott módon ezen új funkciót is minden előfizetőnk számára elérhetővé tettük.

  Bejövő számla nyilvántartás

 • Új fejlesztés: rögzítés más nevében

  A határidők szűkössége, a feszített munkatempó nem mindig teszi lehetővé a munkaórák vagy a készköltségek napi adminisztrációját. Azon irodák számára szeretnénk kedvezni új fejlesztésünkkel, ahol a munkatársak egymást támogatva tesznek eleget az adminisztrációs kötelezettségeiknek. Új fejlesztésünknek köszönhetően az arra jogosultak a munkatársak nevében is tudnak ezentúl munkaórákat, valamint készköltségeket rögzíteni.

  Rögzítés más nevében

 • Új fejlesztés: Sötét mód

  Nem különösebben szükséges bemutatnunk az éjszakai munkavégzéssel járó szemfáradtság érzését az ügyvédi hivatást gyakorló kollégák számára. Ám hogy azt valamelyest elviselhetővé tegyük részükre, a Flowyer a mai naptól már sötét módban is használható. Bízunk benne, hogy ennek köszönhetően komfortosabbá tettük számukra a késői számítógép-használatot.

  Sötét mód

 • Teljesítési igazolás angol és német nyelven

  Ügyfélkörünktől függően, a teljesítési igazolásra szükség lehet idegen nyelven is. Ezen igényre reagálva a rendszerünk már képes angol és német nyelven is elkészíteni azt, így ennek köszönhetően a számlázási időszak kevesebb adminisztrációval fog járni pénzügyes munkatársunk számára.

  Teljesítési igazolás angol és német nyelven

 • Új fejlesztés: Árajánlat kezelő modul

  Időigényes és igen fárasztó a kiadott árajánlatok utánkövetése, márpedig elengedhetetlen eleme a hatékony üzletmenetnek. Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően többé nem kell, hogy emailekből vadásszuk össze a szükséges információkat vagy éppen fejben tartsuk, hogy mikor kell az ajánlat kapcsán újra felvennünk ügyfelünkkel, leendő ügyfelünkkel a kapcsolatot, mivel a rendszer ebben is segítségünkre lesz.

  Árajánlat

 • Új fejlesztés: Határidő-számítás

  Szükségtelen hangsúlyoznunk a határidők betartásának fontosságát, helyette egy kis határidő-számító kalkulátorral szeretnénk segíteni a napi munkavégzést. Az új funkciónak köszönhetően nem csak napokra, hanem munkanapokra is tudunk határidőt kalkulálni. Természetesen a hétvégéket, a munkaszüneti napokat és az esetleges ledolgozásokat (pl. szombati munkanapokat) figyelembe véve!

  Határidő-számítás

 • Új fejlesztés: pertörténet / jegyzőkönyv

  A pertörténet / jegyzőkönyv modul segítségével könnyen tudjuk időrendi sorrendben, ügyenként nyilvántartani az aktuális megbízatásunk legterjedelmesebb információ anyagát. Ezen ügyiratokat is csak azon munkatársak érhetik el, akik az adott ügy megnyitásához egyébként is rendelkeznek jogosultsággal, így szükség esetén még irodán belül is megoldott az adatvédelem (Chinese wall).

  Azon munkatársak számára, akik a tárgyalásra klasszikus offline módon, papír alapon is kívánnak készülni, ők egészen egyszerűen kitudják nyomtatni a teljes pertörténetet, - az áttekinthetőség kedvéért – szintén időrendi sorrendben.

  Pertörténet / jegyzőkönyv

 • Új fejlesztés: Egyedi irodai ügyszám séma az ügyválasztó legördülő menükhöz is!

  Míg az általános listázás során egy bizonyos ügyszám séma lehet a kívánatos, úgy például az ügyválasztó legördülő menükben egy teljesen másik lehet a praktikus. Ennek megoldásaként az admin jogosultságú munkatárs a beállítások -> iroda menüpontban ezt is könnyedén testre szabhatja.

  Egyedi irodai ügyszám séma az ügyválasztó legördülő menükhöz is!

 • Új funkció: Számlák

  Az Összesítőt elérő munkatársak számára ismét egy új funkcióval bővült a rendszer, melynek segítségével könnyen nyomon követhetővé vált a teljesítési igazolás kiküldése, elfogadása, valamint a számla ellenértékének beérkezése, szükség esetén prolongálása. Egyszerűen lekérdezhető lett a kifizetett, a ki nem fizetett, valamint a lejárt követelésekkel kapcsolatos statisztikai adatok. Ezenfelül igény szerint szűrhetünk cégcsoportokra, megbízókra, ügyszámokra, számlasorszámokra vagy akár az ezekkel kapcsolatos feljegyzésekre is. A kimenő számlák feltölthetőek a rendszerbe, így egy késedelmes fizetés, esetleges behajtás során is praktikusan minden elérhető a Flowyerben.

  Számlák

 • JÜB és további két fejlesztés

  A JÜB-ölés az ellenjegyzés előtt, akkor is kötelező, ha korábban már azonosításra került a természetes személy, ám az harminc napnál régebben történt. Ezért a mai naptól bármelyik korábban felvitt JÜB rögzítés 1 gombnyomással másolható, így amennyiben nem állt be változás az adatokban, úgy gépelés nélkül tudjuk leadminisztrálni az ismételt lekérdezést.

  A másik két fejlesztés az összesítő / teljesítési igazolás készítéséhez nyújt segítséget. A rendszer – exportálás előtt – már nem csak a ráfordított ill. az elszámolható órákat összesíti, hanem az adott devizában rögzített kiszámlázható munkaórák költségeit is. Így már a teljesítési igazolás elkészítése előtt is láthatjuk, hogy pontosan milyen összeget fogunk majd kiszámlázni.

  Korábbi fejlesztés alkalmával lehetővé tettük, hogy az egyes rögzített és már a megbízó számára kiküldött elszámolás alá eső tételeket zároljuk, annak érdekében, hogy a számlázásig ne lehessen azokat módosítani. Ezentúl ezekre a tételekre szűrni is tudunk, így áttekinthetőbbé vált, de leginkább sokkal egyszerűbbé ezen munkaórák kiszámlázott státuszúra való módosítása.

  JÜB és további két fejlesztés

 • Új fejlesztés: Teendő kártyák, avagy az irodai erőforrások leghatékonyabb menedzselése

  Különösen többszemélyes irodák számára fontos, hogy az irodavezető ügyvéd – a lehető legkevesebb energia befektetéssel - tisztában lehessen a munkatársak aktuális és jövőbeli feladataival, a kollégák terheltségével.

  Az egyik legkedveltebb projektmenedzsment / feladatkezelő rendszer mintájára mi is elkészítettük a tábla alapú, a teendőket vizuális módon kártyákként, listákba szervezve megjelenítő modulunkat, melyet a megszokott módon most is minden előfizetőnk számára elérhetővé tettünk.

  Az új felület az alaprendszertől megszokott módon segíti a kollaborációt. Delegálás, feladat módosítás, lezárás, hozzászólás esetén rendszerüzenetet küld az érintett munkatársak számára.

  Feladat lezárás esetén a teendővel töltött és a kiszámlázható munkaóra is megadható, így minden egyes elvégzett feladat bekerül az elszámolásba / teljesítési igazolás generáló rendszerbe.

  A vizuális élményt fokozva, a Beállítások -> Személyes menüben saját profil képet állíthatunk be, mely feltöltött kép megjelenik minden egyes teendő kártya jobb alsó sarkában.

  Számos további hasznos keresési, szűkítési és egyéb funkciók kerültek be az új fejlesztésbe.

  Ahogy mindig, úgy ezúttal is örömmel fogadunk minden nemű visszajelzést, észrevételt, fejlesztési javaslatot.

  Teendő kártyák, avagy az irodai erőforrások leghatékonyabb menedzselése

 • Összesítő rendszer fejlesztése

  Ezentúl a számlázásért felelős munkatársnak lehetősége van zárolni az egyes rögzített munkaórákat a rendszerben. Ennek segítségével elkerülhetővé vált, hogy a megbízó számára elküldött teljesítési igazolás után és a végleges számla kiállítás előtt kollégáink módosítani tudják a rögzített munkaóráikat.

  Másik apróbb fejlesztésünk is a számlázásért felelős munkatársnak kedvez, hiszen ezentúl könnyedén nyomon követheti, hogy az adott ügyben, a kiválasztott megbízó vagy a cégcsoport esetén milyen arányban állnak a ráfordított munkaórák a kiszámlázhatókkal szemben. Így egyszerűbb és gyorsabb az elszámoláson az utolsó simításokat elvégezni még mielőtt kiexportálná Excel táblázatként.

  Munkaórák zárolása és aránya

 • Ügy archiválás és teljesítési igazolás sablon fejlesztés

  Ismét két kisebb, ám annál hasznosabb fejlesztésről szeretnénk hírt adni.
  A mai naptól az iroda admin jogú felhasználója dönthet arról, hogy ellenőrizze-e a rendszer, hogy az aktuálisan lezárandó ügy rendelkezik-e kiszámlázatlan munkaórával vagy készköltséggel. Beállítástól függően a rendszer értesíti a munkatársat, hogy az adott ügy lezárható-e, vagy előtte kiszámlázott státuszúra szükséges módosítani az órákat, költségeket.

  Az egyedi teljesítési igazolás modul másolási funkcióval gyarapodott, melynek segítségével további sablonok létrehozása esetén tudjuk duplikálni a már korábban létrehozottakat. Így, ha új sablont szeretnénk létrehozni, melyet megbízóra szeretnénk szabni, úgy már csak az extra adattartalmakat szükséges hozzáadni, vagy a fölöslegeseket eltávolítani.

  Ügy archiválás és teljesítési igazolás sablon fejlesztés

 • Workflow fejlesztés #checklist #todolist

  A legtöbb iparágban, tevékenységi körben, hivatásban gyakoriak az ismétlődő feladatok. Ez alól a jogi pálya sem kivétel. Ezen a ponton felmerül a feladatok, feladat sorok sztenderdizálásának lehetősége, melynek segítségével jelentős mértékben lehet növelni a hatékonyságot. Ha egy előre definiált teendő lista alapján járunk el a ránk bízott ügyben, úgy sokkal kisebb az esélye annak, hogy egy fontos lépést kihagyunk.

  A legújabb fejlesztésnek köszönhetően mintegy 15 különböző előre definiált feladatlistát tudunk rendelni egy-egy ügyhöz, mely feladatlisták admin jogosultsággal tovább bővíthetőek illetve szerkeszthetőek.

  Az adminisztrációt megkönnyítendően az egyes feladatokhoz rögtön hozzá is tudunk rendelni határidőt, valamint felelőst, így a feladatok kiosztása még gördülékenyebbé válik.

  Workflow

 • Postakönyv fejlesztés, rendszer optimalizálás

  A postakönyv két új keresési feltétellel bővült, illetve optimalizálásra került az ügyek listázása is, melynek köszönhetően leginkább az évi ~2000+ új ügyet rögzítő irodák tapasztalhatnak jelentős sebesség növekedést.

  Postakönyv fejlesztés, rendszer optimalizálás

 • Számlamelléklet sablon modul fejlesztés

  Habár a munkaórák rögzítése alapvetően perc alapon történik, mégis megbízói oldalról felmerülhet az óra alapú teljesítési igazolás megküldésének igénye.
  Így a mai naptól minden egyes számlamelléklet sablon esetén külön-külön definiálhatjuk az elszámolás alapját, mely ezentúl óra alapon is elérhető.

  Számlamelléklet sablon modul fejlesztés

 • Egyedi munkatársi óradíjak

  Immáron egyedi munkatársi óradíjakat is definiálhatunk minden egyes ügyhöz.
  Ez azt jelenti, hogy a teljesítési igazolás készítésekor a rendszer a következő sorrendben ellenőrzi az egyes rögzített munkaórák díjait:

  1. van e rögzítve az adott ügyhöz egyedi munkatársi óradíj,
  2. ha nincs ellenőrzi, hogy az ügynél definiálásra került e a megbízási díj,
  3. majd ezt követően a megbízói óradíjat veszi alapértelmezettnek,
  4. ha a fenti három opció közül egyik sem került megadásra, akkor az irodai alapóradíjjal kalkulál a rendszer.

  Hogy a számlázást végző munkatárs mindig tisztában legyen azzal, hogy az egyes rögzített munkaóra esetében melyik óradíj a mérvadó minden összeg mellett, egy kis ikon tájékoztatja majd őt erről. Munkatársi óradíjat hozzáadni az ügy szerkesztése felületen van lehetőségünk, amennyiben az összesítő (számlázás) eléréséhez is van jogosultságunk.

  Egyedi munkatársi óradíjak

 • További felelősök megadása

  Mai naptól az eddig egy helyett, korlátlan számban rendelhetünk további felelősöket minden egyes ügyhöz, vagyis egy-egy a rendszerbe rögzített ügyet több munkatársunk számára is tudjuk delegálni, melyről természetesen a rendszer értesítést küld az értintettek részére.

  További előnye az újításnak, hogy a postakönyvben történő rögzítés esetén - az elsődleges ügyfelelősön túlmenően - minden egyes az adott ügyben érkező irat felelősét / felelőseit kiértesíti a rendszer.

  További felelősök megadása

 • Egyedi számlamelléklet sablon modul

  Elkészült az egyedi számlamelléklet sablon modul, melynek segítségével tetszőleges adattartalmú, sorrendű, színvilágú, számú, saját logóval ellátott teljesítési igazolás mintát tudunk létrehozni és hozzárendelni az egyes ügyekhez / megbízókhoz / cégcsoportokhoz.
  Még soha nem volt ennyire egyszerű teljesítési igazolást készíteni!

  Egyedi számlamelléklet sablon modul

 • Új felhasználói kézikönyv és két új fejlesztés

  Elkészült a felhasználói kézikönyv legújabb változata. A könnyebb áttekinthetőség érdekében az óra összesítőben a megbízók listázásánál feltüntetésre került a cégcsoport elnevezése is, amennyiben rendelkezik ilyennel. Valamint egyszerűbbé vált a felhasználói fiókok módosítása, archiválása.

  Kézikönyv, cégcsoport, fiók szerkesztés

 • Teendő, kontaktok, JÜB tovább fejlesztése

  Teendő rögzítésénél a határidő megadását gyorsgombokkal tettük ergonomikusabbá.
  Kontaktok esetében az ellenérdekű fél rögzítésekor is ugyan olyan részletességgel megadhatóak a személyes, valamint a céges adatok, mint a megbízónál. Megbízók és ellenérdekű felek menüben egyaránt elhelyezésre került egy másolás gomb mely segítségével, gombnyomásra átmásolhatjuk az ellenérdekűt a megbízókhoz – és fordítva, így nem szükséges még egyszer manuálisan rögzíteni az ügyfelet, ha arra szükség lenne.
  JÜB rögzítésénél az előzetesen felvitt adatok beemelése immáron az ellenérdekű felek esetében is automatikussá vált.

  Teendő, kontaktok, JÜB tovább fejlesztése

 • Ügyek oldal fejlesztése

  Az ügyek listázásakor az ügyszám mellett piros, narancs és zöld színű körökkel jelzi a rendszer, hogy van e az üggyel kapcsolatban lejárt, rövidesen lejáró, ill. a jövőben lejáró teendőnk.
  Alapértelmezetten a pirossal a mai napon lejáró, valamint a már lejárt feladatokat jelzi, míg sárgával a maximum még 3 nap határidővel rendelkezőket és végül zölddel azokat, melyek határidejének lejárata legalább 4 nap múlva esedékes. Ezek az időintervallumok a beállítások – személyes menüpontban testre szabhatóak.

  Ügyek oldal fejlesztése

 • 5 új fejlesztés, mely még egyszerűbbé teszi az adminisztrációt

  Munkaóra, valamint a költség rögzítő felületek még okosabbak lettek! Ennek köszönhetően akár egyetlen billentyű lenyomása nélkül is rögzíthetővé váltak elvégzett feladataink, kiadásaink.

  Az óra nyilvántartást további gyorsgombokkal tettük egyszerűbbé, hogy még kevesebb kattintással legyen lehetőségünk megtekinteni az elszámolásokat.

  Az összesítő elkészítése is egyszerűbbé vált! Ha munkatársunk nem adta meg a ténylegesen kiszámlázható munkaidőt egy adott feladatnál, és ha úgy gondoljuk, hogy az a ráfordított idővel megegyezik, úgy egy kattintással átrögzíthetjük a felvitt munkaidőt.

  Ezentúl az ügyhöz rendelt átalány vagy óradíj összegét megtekinteni és szerkeszteni, csak az „számlázási” jogosultsággal rendelkező munkatársnak van lehetősége.

  Már az admin jogú munkatárs is letudja zárni azokat a teendőket, amelyeket nem ő hozott létre, vagy amelyeknél nem ő volt a kijelölt felelős, erről a rendszer igény szerint értesítést is küld a teendő tulajdonosának.

  Munkaóra, költség nyilvántartás

 • Egyedi irodai belső ügyszám

  Ahány iroda, annyi szokás! Ezért ezentúl az irodai belső ügyazonosítónkat is személyre (irodánkra) szabhatjuk, így a kibővített adattartalomnak és egyedi sorrendiségnek köszönhetően 120 féle kombinációból választhatjuk ki a legmegfelelőbbet!

  Egyedi ügyszám

 • Predefiniált mezők

  Az egységes és gyorsabb rögzítést elősegítendően az ügy tárgy, munkaórák és a költségek esetében ezentúl előre megadott opciók közül is választhatunk. Az előre felvitt opciókat módosítani, törölni valamint bővíteni a beállítások -> Mezők menüpontban van módunk.

  Predefiniált mezők

 • Munkatársi aktivitás

  Minden üzleti folyamat fontos eleme a kontrol, ezalól az ügyvédi irodák sem kivételek! Ezentúl az iroda vezető (admin jogosultsággal rendelkező) ügyvéd egyszerűen ki tudja listázni, hogy munkatársa / munkatársai milyen rendszerességgel és mely funkciókat (oldalakat) használják a rendszeren belül.

  Munkatársi aktivitás

 • Cégcsoportok a kontaktok menüben és az elszámolás összesítőben

  Nagyobb szervezetek esetében gyakori, hogy egy-egy holding több, vagy akár az összes leányvállalatának jogi képviseletét irodánkra látja el. Nem ritka, hogy a számlát az anyavállalat rendezi. Ilyen esetekben a teljesítési igazolást / számlamellékletet rendszerint leányvállalatokra lebontva kérik irodánktól.
  Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően a számlamellékletet már cégcsoportok esetében is csupán pár kattintással elkészíthetjük!

  Cégcsoportok a kontaktok menüben és az elszámolás összesítőben

 • Három kisebb, de annál hasznosabb fejlesztés

  Új ügyfél vagy ellenérdekű fél rögzítésénél az irányítószám megadásából a rendszer kitölti a város mezőt, így gyorsabb és pontosabb az adat rögzítés.

  Az ügyek felületen is lehetővé vált a nyitott teendők szerkesztése, így kevesebb kattintással is módosíthatjuk feladatainkat.

  Ezentúl nem csak az ügyeknél, hanem külön az óranyilvántartásban is lehetséges a munkaóra rögzítése.

  Három kisebb, de annál hasznosabb fejlesztés

 • Postakönyv fejlesztése

  Azon több fős irodák számára, ahol akár az elektronikus akár a postai küldemények átvételét nem az adott ügygazda végzi ott fontos lehet irodán belül is átvetetni a postát.
  Legújabb fejlesztésünk ezen folyamatot egyszerűsíti le egy kattintásra, így a későbbiekben egyszerű lesz nyomon követni, hogy az ügygazda át vette e az ügyében érkezett dokumentumo(ka)t és ha igen, akkor azt mikor tette.

  Postakönyv fejlesztése

 • Számlamelléklet / teljesítési igazolás pár kattintással

  Mai naptól iroda, megbízó és ügy szinten megadható az óra, valamint átalánydíj összege és devizaneme. Ennek köszönhetően a számlázási összesítőben elérhetővé vált egy számlamelléklet generáló gomb, melynek segítségével „ügyfél kész” excel táblázatot kapunk, melyet gyakorlatilag azonnal a megbízó részére tudunk bocsájtani.

  Legújabb funkciónkat a videóra kattintva tekintheti meg:

 • Név, webcím, elérhetőség, ÁSZF és egyéb változások

  Elkötelezettek vagyunk az ügyvédi ügyvitel egyszerűsítésében, hatékonyabbá tételében, ezért nevünk, ezzel webcímünk és elektronikus elérhetőségeink ennek tükrében változtak.

  A folyam (angolul flow), mely - az üzleti életben a folyamat szinonimájává vált – és az ügyvéd (angolul lawyer) kifejezések egyesítéséből jött létre új nevünk, a Flowyer, mely sokkal jobban definiálja tevékenységünk, törekvéseink célját, miértjét.

  Munkatársainkkal – a megszokott - havi kb. 2 db új funkció lefejlesztése mellett rengeteget dolgoztunk a Flowyer.hu -n, amelynek eredményeképpen az eddig is kiemelkedő sebességgel futó rendszert további kb. 30% -al sikerült gyorsabbá tennünk, valamint a PHP (program nyelv) verzióváltásnak köszönhetően számos új fejlesztésnek teremtettük meg a lehetőségét.

 • Tárgyalások menüpont

  Egy új menüpont került élesítésre a rendszerben, melyben az iroda összes tárgyalási időpontját – és részleteit – nyilvántarthatjuk. Új tárgyalás felvételekor az ügyfelelős mellett, a tárgyaláson – általunk kijelölt - ténylegesen résztvevő munkatársunk / munkatársaink is értesítést kapnak. Emellett a rendszer 1 héttel, 3, valamint 1 nappal előre újból értesít minket a dátum közeledtével, így még egy nagyobb ügymennyiség mellett sem fordulhat elő, hogy elfelejtünk eleget tenni egy-egy idézésnek.

 • Korlátlan mennyiségű további peres / HRSZ / VH / megbízói ügyszám rögzítés

  Fontos, hogy az egyes ügyek időbeli előrehaladtával keletkező, további esetleges peres, HRSZ, VH és megbízói ügyszámokkal összetudjuk kapcsolni az irodai nyilvántartásunkban vezetett megbízásainkat, és ezek a későbbiekben egyszerűen kereshetőek is legyenek. Így a mai naptól korlátlan mennyiségben tudunk további ügyszámokat, azonosítókat hozzárendelni folyamatban lévő ügyeinkhez, melyet az egyszerűség kedvéért a postakönyv rögzítésekor is megtehetünk.

 • Új év, új fejlesztések a számlázási összesítőben

  Eddig is lehetőségünk volt vezetni egy-egy elvégzett tevékenységre fordított idő mennyiségét, és az ügyekkel kapcsolatban felmerülő kiadás / költség összegét, ám ezentúl a ténylegesen kiszámlázható munkaidőt és költséget is módunk van nyilvántartani. Mindezt 1 gombnyomással ki tudjuk exportálni Excelbe, így még soha nem volt ennyire egyszerű a számlázás, teljesítési igazolás készítése, vagy a munkatársak profitábilitásának nyomon követése.

 • Tömeges ügy delegálás és ügyek szűrése felelős szerint

  Nincs olyan vállalkozás, ahol ne lenne bizonyos mértékű fluktuáció, ez alól az ügyvédi irodák sem kivételek. Ahhoz, hogy a távozó munkatárs ügyei a lehető legnagyobb gondossággal újra delegálásra kerüljenek elérhetővé tettünk egy „tömeges ügy delegálás funkciót”, mely a Felhasználó kezelés menüpontban érhető el az admin jogosultságú munkatárs számára. Emellett az ügyek oldalon már a felelősökre szűrve is listázhatjuk megbízásainkat.

 • Postakönyv – határidős értesítések

  Postakönyv rögzítés esetén ezentúl megadhatjuk a levél válaszadásának határidejét, melyet egyúttal a teendők, a belső naptár (mely Google naptárral szinkronizálható), valamint automatikusan Outlook naptárunkba is exportálhatjuk. Így egészen biztos, hogy egyetlen határidőről sem fogunk lecsúszni!

 • Postakönyv

  Amellett, hogy egyszerűsítésre került a bejövő / kimenő posta ügyhöz rendelése, a mai naptól lehetőségünk nyílik az elektronikus küldemények külön iktatására is.

 • Feladóvevény címzés és idővonal

  A visszajelzések alapján továbbfejlesztettük az idővonal funkciót, ezen kívül a feladóvevényt már nem csak tértivevényes, hanem sima ajánlottként is ki lehet tölteni.

 • Idővonal funkció

  Segítségével még átláthatóbbá váltak az egyes ügyek eljárási cselekményei. Valamint, ezen túlmenően a mai naptól az ügyek módosításai is nyomon követhetővé váltak.

 • Jelszómenedzser modul

  Hogy jelszó keresgélés helyett ügyvédi feladataival tudjon foglalkozni...

  Jelszavaihoz kizárólag azon munkatársai férhetnek hozzá, akiknek olvasási vagy írási jogosultságot adott. A jelszavak titkosítva tárolódnak irodája dedikált adatbázisában, így a lehető legnagyobb biztonságban tudhatja őket!

 • Rendszerüzenetek

  Eljött a nyaralás ideje, de ettől az élet és a kereset.hu sem állhat meg. A pihenésből visszatérő kollégák egy feljavított felületen kezelhetik a rendszer belső üzeneteit, emlékeztetőit.

 • Használja irodája logóját a borítékokon!

  Irodájának nem csak a „motorháztető” alatt kell szakszerű módon üzemelnie. Fontos, hogy az ügyfelek felé is a lehető profibb képet mutassa, ebben segít legújabb fejlesztésünk Önnek!

  Ezentúl a boríték címzésénél irodája logóját is használhatja, ráadásul a rendszerünk által támogatott 4 féle boríték méretnél, akár ugyan ennyi különböző méretűt vagy tájolásút is beállíthat.

 • Stopper a munkaidő nyilvántartásban

  Többé nem kell fejben tartania, vagy külön leírnia, hogy egy-egy részfeladatot mikor kezdett el és mikor fejezett be, hiszen rendszerünk 5 perces kerekítést használva stopperrel méri Önnek!

 • Kontkat törlés és inaktiválás

  Minél hosszabb ideig praktizál valaki, annál több olyan ügyfele / ellenérdekű fele lesz a nyilvántartásában, melyet törölni nem szeretne, de mégis megnehezíti a keresést.
  Ezentúl nem csak törölni tudja az ilyen ügyfeleket, hanem inaktiválni is, így még több időt tud megspórolni kereséskor.

 • Youtube

  Tavaly óta rengeteg újdonsággal bővült a rendszer, ezért készítettünk egy új videót


  A korábbi fejlesztések megtekinthetőek ebben a videóban!

 • Letétkezelés és a termőföld adás-vétel nyilvántartás

  Már nem csak a JÜB és a postakönyv nyilvántartást vezetheti elektronikusan rendszerünk segítségével, hanem a letétkezelést és a termőföld adás-vételt is!

  Egyszerű, áttekinthető, kereshető módon.

 • Google naptár szinkronizáció

  Vigye magával naptárbejegyzéseit okos telefonján is a Google naptár szolgáltatás segítségével!

  Rendszerünk teljes körűen képes szinkronizálni Google naptárával, így időpontjait, határidős feladatait még könnyebb lesz menedzselnie! ️

 • Mai naptól az éjszakai mentéseket 1 éven át megőrizzük Önnek!

  Mindenkivel előfordult már, hogy véletlenül felülírt vagy törölt egy filet a számítógépén, melyre nem mindig azonnal – esetenként túl későn - derült fény.

  Célunk, hogy rendszerünket használva Önnek soha ne kelljen hasonlót megélnie, ezért az automatizált éjszakai mentéseinket - térítésmentesen - a mai naptól 30 nap helyett 365 napig őrizzük meg.

 • A 2019-es évet az ügyek felületének átgondolásával indítottuk.

  Az ügyekhez / megbízókhoz felvehető munkaórák / költségek rögzítésének felülete kisebb hangsúlyt kapott, míg felkerült a kiválasztott ügyre szűrt teendők felvételének és kezelésének lehetősége. Ezen felül a hozzászólások ablak a kisebb monitorral rendelkező számítógépék számára is használhatóbbá vált.

  Az idei évben is szívesen fogadjuk visszajelzéseiket, melyet / melyeket folyamatos fejlesztéssel és új funkciókkal hálálunk meg! ️

 • Megújult naptár funkció

  Működését tekintve talán a Google naptára jelenleg a leghasználhatóbb a piacon, ezért igyekeztünk a több millió felhasználói visszajelzést lekövetve mi is megalkotni a lehető legergonomikusabb elektronikus kalendáriumot. ️

 • További megbízó / ellenérdekű fél hozzáadása ugyanazon ügyhöz

  Gyakori, hogy egy-egy ügyhöz több megbízó vagy ellenérdekű fél is kapcsolódik, ezért a mai naptól 5-5 rögzíthető belőlük minden egyes megbízáshoz! 🧐☝️

 • Határidős feladatok felvétele, delegálása, menedzselése még soha nem volt ilyen egyszerű!

  Előfizetői visszajelzések alapján némi ráncfelvarráson esett át a feladatok(teendők) funkció. Tekintse meg az erről készült videónkat:

 • Új funkció az irodavezetőknek

  Fontos, hogy figyelemmel tudja kísérni a munkatársak aktuális feladatait, valamint az általuk felrögzített munkaórákat (nem csak a számlázás menüpontban), így az admin jogosultságú irodavezetők ezen túl néhány kattintással bármely kolléga pillanatnyi terheltségével képbe kerülhetnek.

 • Segítség a számlázásban

  A munkaórák valamint a készköltségek kiszámlázásának nyomon követésében szeretnék segítséget nyújtani. Mától akár egyesével, akár tömegesen "kiszámlázottnak" tudja jelölni a felvitt tételeket. Így még gyorsabbá válik a havi vagy hó közi számlázás is.

 • Ügy hozzászólás

  ... mert már rég tudjuk, hogy nem az emailezés a leghatékonyabb módja a kommunikációnak. Tegye átláthatóvá, egyszerűen visszakereshetővé irodája belső kommunikációját! Kattintson az ügyre és ossza meg észrevételeit munkatársaival az adott megbízással kapcsolatban!

 • Dokumentum sablon tár

  A dokumentum sablonkezelő modul a mai napon minden előfizetőnk számára aktiválásra került. Segítségével rendkívüli módon felgyorsítható az iroda működése, valamint az adminisztrációs hibák lehetőségét is szinte teljesen nullára csökkenthető. A bemutató videóban mindössze 14 másodperc alatt elkészíthető egy megbízási szerződés, csupán néhány kattintással.

 • Bővített megbízói mezők

  Az új dokumentum sablon kezelő rendszer bevezetését előkészítendően kibővítettük a felvihető adatok körét a megbízók esetében.

 • Tárgyaló foglaló

  Elkészültünk a tárgyaló foglaló modullal, melynek segítségével egyszerűen tudunk időpontot foglalni, valamint szükség szerint lemondani azt. Admin jogosultsággal munkatársaink foglalásainak törlésén túlmenően lehetőségünk nyílik tárgyalókat hozzáadni vagy éppen eltávolítani, ha nincs rá szükségünk.

 • Youtube

  Elkészült a 4.7-es verzió rövid bemutató videója